Metalen trappen: Dé blikvangers van ons vakmanschap zit wellicht in de speciale afwerking onze metalen trappen in elke stijl.

Metaalwerken maatwerk is onze specialiteit. Hieronder behoren ook alle soorten metalen trappen. Een klassieke of moderne trap, een designtrap voor de privé-woning of een veilige industriële trap voor uw bedrijf? Het maakt niet uit, ons gespecialiseerd team maakt het voor u, zonder fout! Metaalwerken MKR staat gekend voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding, u vindt het bewijs hier.

Meer dan 20 jaar ervaring zorgt ervoor dat MKR zicht perfect weet aan te passen aan elke situatie! De klant zal  altijd een oplossing aangereikt krijgen aansluitend bij zijn ideeën.  Door het reeds ontwerpen van talloze metalen trappen inclusief leuning en elk bijhorend materiaal, kunnen wij u elke oplossing naar uw behoefte leveren!

Ook voor uw trap binnen of buiten is metaal het beste als materiaal keuze, wij zorgen ervoor dat het esthetisch volledig past bij uw huis, gebouw of bedrijf. Vanzelfsprekend geniet uw weer van perfecte service, naservice en de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor uw metalen trap afgewerkt met materialen en leuningen naar keuze!

Ook hier zit de specialiteit bij Metaalwerken MKR in ons maatwerk. Door enkel te werken met de beste kwalitatieve materialen en onszelf de hoge norm van kwaliteit op te leggen bekomen wij de perfecte metalen trap. Ook hier is weer elke stijl mogelijk. U vraagt, wij maken. Zonder meer, dit kan door onze jarenlange ervaring. De combinatie met elk ander kwalitatief materiaal is mogelijk.

Meer info over metalen trappen:

  • Treden in hout
  • Treden in glas
  • Gegalvaniseerde rooster treden
  • Elke trede is bij ons mogelijk!
  • Graag aanvullen of wijzigingen waar mogelijk……
  • Alle metalen trappen op basis van uw wensen en behoeften! De combinatie met elk kwalitatief materiaal naar keuze is mogelijk!
  • Onze ervaring en ideeën in combinatie met uw wensen leveren de perfecte metalen trap voor binnen en buiten!
  • Metaal is de beste materiaalkeuze om een kwalitatief langdurig meegaande trap te verkrijgen!
  • Betrouwbaarheid: meer dan 20 jaar ervaring met alle soorten metalen leuningen en balustrades waardoor u uw project gegarandeerd in goede handen is.
Vrijblijvende offerte aanvragen
28,15,0,50,1
600,600,60,1,5000,1000,25,2000
90,300,1,50,12,25,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
Gegalvaniseerde buitentrap
Gegalvaniseerde buitentrap
View Image
Trap met beuken treden
Trap met beuken treden
View Image
Spiltrap met eiken treden
Spiltrap met eiken treden
View Image
Trap met houten treden
Trap met houten treden
View Image
Trap met glazen treden
Trap met glazen treden
View Image
Trap met perfoplaat
trap met perfoplaat
View Image
Brandtrap met terras aan herberg, café
Brandtrap met terras aan herberg, café
View Image
Powered By Creative Image Slider